Missie

BestBuro verhoogt de softwarekennis van medewerkers, bedrijfsleiders en ondernemers met praktische, kwalitatief hoogstaande softwaretrainingen en persoonlijk advies. We stellen ons tot doel om iedere medewerker efficiënter en sneller te laten werken en de softwarekennis opnieuw in je bedrijf te brengen. Zo creëren we voor elk individu meer tijd om bij te dragen aan zijn persoonlijke groei én de groei van het bedrijf.

Visie

BestBuro biedt medewerkers en zaakvoerders opleiding en ondersteuning, zodat ze kunnen meegroeien in de wereld van technologische vooruitgang op het vlak van softwaretoepassingen. We creëren en behouden de match tussen de personen in het bedrijf en hun softwaretoepassingen. Zo garanderen we op elk moment efficiëntieverhoging en tijdsbesparing voor elke medewerker van het bedrijf. We denken altijd vanuit mogelijkheden, niet vanuit problemen, werken met eigen cursusmateriaal – aangepast op basis van de specifieke noden van de klant – en geven persoonlijk advies over softwaretoepassingen.

De software-experten van BestBuro: gebeten door de IT-microbe!

BestBuro is een team van ondernemende en gemotiveerde medewerkers die stuk voor stuk gebeten zijn door de softwaremicrobe! 

ELKE: Zaakvoerster

Het is fantastisch om BestBuro uit te bouwen en te versterken, omdat ik elke keer weer de dankbaarheid van onze klanten mag ervaren. Mensen zijn echt heel blij wanneer wij hun leren hoe ze meer tijd voor zichzelf kunnen creëren en efficiënter kunnen werken door hun softwareprocessen te optimaliseren. Elke dag biedt een nieuwe uitdaging en dat maakt mijn job razend interessant!

JESSICA: Docente en helpdeskmedewerkster

Werken bij BestBuro is super! Ik krijg de kans om mijn eigen kennis uit te breiden én over te dragen op anderen. De wauw-reacties van klanten wanneer je hen iets nieuws leert, wennen nooit. Tel daarbij mijn fijne collega’s, gevarieerde takenpakket en stimulerende werkomgeving, en je begrijpt waarom ik elke dag met een glimlach op mijn gezicht naar BestBuro rijd!

GOELE: Docente en helpdeskmedewerkster

BestBuro is een hele toffe werkgever. Je krijgt hier volop kansen om je talent te benutten en jezelf te ontplooien. De sfeer is heel warm en open. Dat werkt motiverend! We zijn een kmo in volle groei en ik ben heel blij dat ik elke dag mag bijdragen aan die groei. De ‘Ik kan het!’-blik wanneer mensen in een opleiding beseffen dat ze efficiënter met hun softwareprogramma kunnen werken, is fantastisch. Ik heb een job waarbij ik met mensen mag samenwerken in een toffe, stimulerende omgeving. Geweldig!

MAARTEN: Docent en helpdeskmedewerker

Ik zocht een veelzijdige en uitdagende job … en die heb ik gevonden bij BestBuro! Ik geef opleidingen, help sjablonen op maat maken, en ondersteun onze klanten en mijn collega’s waar ik kan. Die afwisseling maakt mijn job heel boeiend. Bovendien ontmoet ik veel mensen en kom ik bij verschillende bedrijven. Dat vind ik verrijkend. De sfeer is hier fantastisch. We zijn een klein maar hecht team dat elke dag het beste van zichzelf geeft. Mijn job bij BestBuro voldoet aan al mijn verwachtingen. Sterker nog, hij heeft die overtroffen!

TINA: Docent en helpdeskmedewerker

Ik vind het heel belangrijk om me betrokken te voelen bij het bedrijf waarvoor ik werk. En dat is bij BestBuro zeker het geval! Ik ben terechtgekomen in een dynamische en uitdagende omgeving met toffe collega’s, en heb een job die me echt voldoening schenkt. Ik krijg hier veel vrijheid om mijn talenten te benutten, om verantwoordelijkheid te nemen en om mijn grenzen te verleggen. Elke dag rij ik dus met veel plezier naar Lummen!

JOKE: Docente en opleidingsadviseur

Ik heb bij BestBuro een heel gevarieerde en toffe job. Het geeft me veel voldoening om de softwarekennis van cursisten te vergroten en klanten opleidingsadvies te geven. Ik krijg hier de kans om bij te leren, me te ontwikkelen én bij te dragen aan de verdere groei van ons bedrijf. En dat is geweldig! Bovendien vormen we een hecht team. We werken hard, maar er is ook ruimte voor een ludieke noot en fijne momenten samen. Kortom: ik voel me hier helemaal thuis.

ANNE: Docente en helpdeskmedewerkster

BestBuro betekent voor mij een aangename werkomgeving waar ik alle kansen en ondersteuning krijg om mij professioneel te ontplooien. We vormen een hecht en gepassioneerd team. Iedereen staat hier altijd klaar om onze klanten, maar ook elkaar te helpen. Opleidingen geven is echt heel leuk. Je ontmoet voortdurend nieuwe mensen. Het is fantastisch om te zien hoe er tijdens zo’n opleiding soms een hele nieuwe wereld voor de deelnemers opengaat. De enthousiaste reacties zijn het leukste aspect van mijn job. Daar word ik altijd blij van.

LUCAS: Docent en helpdeskmedewerker

Ik ben sociaal, leergierig en behulpzaam. Daarom was ik op zoek naar een job waarin ik mensen kon helpen en zelf de mogelijkheid had om voortdurend bij te leren. En die job heb ik gevonden bij BestBuro! Dit is een dynamisch bedrijf waar altijd iets gebeurt. Niet verwonderlijk, want we zijn een team van jonge, ambitieuze en gepassioneerde experten die overlopen van ideeën en met veel plezier the extra mile gaan voor onze klanten. Het is elke keer weer fijn om te ervaren hoe dankbaar de mensen zijn als ze dankzij hun verbeterde softwarekennis hun job sneller en efficiënter kunnen uitvoeren!