Missie

BestBuro verhoogt de softwarekennis van medewerkers, bedrijfsleiders en ondernemers met praktische, kwalitatief hoogstaande softwaretrainingen en persoonlijk advies. We stellen ons tot doel om iedere medewerker efficiënter en sneller te laten werken en de softwarekennis opnieuw in je bedrijf te brengen. Zo creëren we voor elk individu meer tijd om bij te dragen aan zijn persoonlijke groei én de groei van het bedrijf.

Visie

BestBuro biedt medewerkers en zaakvoerders opleiding en ondersteuning, zodat ze kunnen meegroeien in de wereld van technologische vooruitgang op het vlak van softwaretoepassingen. We creëren en behouden de match tussen de personen in het bedrijf en hun softwaretoepassingen. Zo garanderen we op elk moment efficiëntieverhoging en tijdsbesparing voor elke medewerker van het bedrijf. We denken altijd vanuit mogelijkheden, niet vanuit problemen, werken met eigen cursusmateriaal – aangepast op basis van de specifieke noden van de klant – en geven persoonlijk advies over softwaretoepassingen.

De software-experten van BestBuro: gebeten door de IT-microbe!

BestBuro is een team van ondernemende en gemotiveerde medewerkers die stuk voor stuk gebeten zijn door de softwaremicrobe! 

ELKE: Zaakvoerster

Het is fantastisch om BestBuro uit te bouwen en te versterken, omdat ik elke keer weer de dankbaarheid van onze klanten mag ervaren. Mensen zijn echt heel blij wanneer wij hun leren hoe ze meer tijd voor zichzelf kunnen creëren en efficiënter kunnen werken door hun softwareprocessen te optimaliseren. Elke dag biedt een nieuwe uitdaging en dat maakt mijn job razend interessant!

TIM: Docent en technische ondersteuning

Ik werk graag voor BestBuro omdat ik hier elke dag opnieuw de kans krijg om mijn passie – mensen begeleiden – in praktijk te brengen. Binnen deze job kan ik mijn talent om mensen te coachen en werknemers en managers naar een hoger ‘level of confidence’ te tillen, ten volle benutten. Daarnaast is er een leuke sfeer onder de collega’s en helpen we elkaar waar we kunnen. Zo wordt er elke dag positief gewerkt aan een leuke toekomst voor mezelf, mijn collega’s en onze klanten.

JESSICA: Docente en helpdeskmedewerkster

Werken bij BestBuro is super! Ik krijg de kans om mijn eigen kennis uit te breiden én over te dragen op anderen. De wauw-reacties van klanten wanneer je hen iets nieuws leert, wennen nooit. Tel daarbij mijn fijne collega’s, gevarieerde takenpakket en stimulerende werkomgeving, en je begrijpt waarom ik elke dag met een glimlach op mijn gezicht naar BestBuro rijd!

JENTE: Docent en helpdeskmedewerker

Ik ben bij BestBuro echt in een tof bedrijf terechtgekomen. We werken hard in een gemoedelijke sfeer en vormen een hecht team. Ik heb een heel gevarieerde job en ontmoet veel mensen. Elke dag ben ik bezig met een andere materie en stellen klanten mij nieuwe vragen. Die afwisseling vind ik leuk. En de dankbaarheid die je van mensen krijgt als je hen geholpen hebt om efficiënter met hun softwareprogramma’s te werken, is heel motiverend. Kortom: ik ben heel blij met mijn job!

GOELE: Docente en helpdeskmedewerkster

BestBuro is een hele toffe werkgever. Je krijgt hier volop kansen om je talent te benutten en jezelf te ontplooien. De sfeer is heel warm en open. Dat werkt motiverend! We zijn een kmo in volle groei en ik ben heel blij dat ik elke dag mag bijdragen aan die groei. De ‘Ik kan het!’-blik wanneer mensen in een opleiding beseffen dat ze efficiënter met hun softwareprogramma kunnen werken, is fantastisch. Ik heb een job waarbij ik met mensen mag samenwerken in een toffe, stimulerende omgeving. Geweldig!