Missie

BestBuro verhoogt de softwarekennis van medewerkers, bedrijfsleiders en ondernemers met praktische, kwalitatief hoogstaande softwareopleidingen en persoonlijk advies. We stellen ons tot doel om iedere medewerker efficiënter en sneller te laten werken en de softwarekennis opnieuw in uw bedrijf te brengen. Zo creëren we voor elk individu meer tijd om bij te dragen aan zijn persoonlijke groei én de groei van het bedrijf.

Visie

BestBuro biedt medewerkers en zaakvoerders opleiding en ondersteuning, zodat ze kunnen meegroeien in de wereld van technologische vooruitgang op het vlak van softwaretoepassingen. We creëren en behouden de match tussen de personen in het bedrijf en hun softwaretoepassingen. Zo garanderen we op elk moment efficiëntieverhoging en tijdsbesparing voor elke medewerker van het bedrijf. We denken altijd vanuit mogelijkheden, niet vanuit problemen, werken met eigen cursusmateriaal – aangepast op basis van de specifieke noden van de klant – en geven persoonlijk advies over softwaretoepassingen.

De software-experten van BestBuro: gebeten door de IT-microbe!

BestBuro is een team van ondernemende en gemotiveerde medewerkers die stuk voor stuk gebeten zijn door de softwaremicrobe! 

ELKE: Zaakvoerster

Het is fantastisch om BestBuro uit te bouwen en te versterken, omdat ik elke keer weer de dankbaarheid van onze klanten mag ervaren. Mensen zijn echt heel blij wanneer wij hun leren hoe ze meer tijd voor zichzelf kunnen creëren en efficiënter kunnen werken door hun softwareprocessen te optimaliseren. Elke dag biedt een nieuwe uitdaging en dat maakt mijn job razend interessant!

JESSICA: Docente en Microsoft Office specialist

Werken bij BestBuro is super! Ik krijg de kans om mijn eigen kennis uit te breiden én over te dragen op anderen. De wauw-reacties van klanten wanneer je hen iets nieuws leert, wennen nooit. Tel daarbij mijn fijne collega’s, gevarieerde takenpakket en stimulerende werkomgeving, en je begrijpt waarom ik elke dag met een glimlach op mijn gezicht naar BestBuro rijd!

GOELE: Docente en Microsoft Office specialist

BestBuro is een hele toffe werkgever. Je krijgt hier volop kansen om je talent te benutten en jezelf te ontplooien. De sfeer is heel warm en open. Dat werkt motiverend! We zijn een kmo in volle groei en ik ben heel blij dat ik elke dag mag bijdragen aan die groei. De ‘Ik kan het!’-blik wanneer mensen in een opleiding beseffen dat ze efficiënter met hun softwareprogramma kunnen werken, is fantastisch. Ik heb een job waarbij ik met mensen mag samenwerken in een toffe, stimulerende omgeving. Geweldig!

MAARTEN: Docent en Microsoft Office specialist

Ik zocht een veelzijdige en uitdagende job … en die heb ik gevonden bij BestBuro! Ik geef opleidingen, help sjablonen op maat maken, en ondersteun onze klanten en mijn collega’s waar ik kan. Die afwisseling maakt mijn job heel boeiend. Bovendien ontmoet ik veel mensen en kom ik bij verschillende bedrijven. Dat vind ik verrijkend. De sfeer is hier fantastisch. We zijn een klein maar hecht team dat elke dag het beste van zichzelf geeft. Mijn job bij BestBuro voldoet aan al mijn verwachtingen. Sterker nog, hij heeft die overtroffen!

TINA: Docente en Microsoft Office specialist

Ik vind het heel belangrijk om me betrokken te voelen bij het bedrijf waarvoor ik werk. En dat is bij BestBuro zeker het geval! Ik ben terechtgekomen in een dynamische en uitdagende omgeving met toffe collega’s, en heb een job die me echt voldoening schenkt. Ik krijg hier veel vrijheid om mijn talenten te benutten, om verantwoordelijkheid te nemen en om mijn grenzen te verleggen.

ANNE: Docente en Microsoft Office specialist

BestBuro betekent voor mij een aangename werkomgeving waar ik alle kansen en ondersteuning krijg om mij professioneel te ontplooien. We vormen een hecht en gepassioneerd team. Iedereen staat hier altijd klaar om onze klanten, maar ook elkaar te helpen. Opleidingen geven is echt heel leuk. Je ontmoet voortdurend nieuwe mensen. Het is fantastisch om te zien hoe er tijdens zo’n opleiding soms een hele nieuwe wereld voor de deelnemers opengaat. De enthousiaste reacties zijn het leukste aspect van mijn job. Daar word ik altijd blij van.

Kevin: Docent en Microsoft Office specialist

Ik ben een grote fan van MS Office en ben gepassioneerd door opleiding geven. In mijn boeiende, uitdagende en afwisselende job als docent en ontwikkelaar van sjablonen bij BestBuro kan ik die twee passies elke dag aan elkaar koppelen. BestBuro is een groeibedrijf waar je alle kansen krijgt om je talenten te ontwikkelen. Mensen leren om efficiënter en met minder digistress te werken met hun Office-programma’s geeft me veel voldoening. Ik geniet volop van elke ‘Ah, dat wist ik nog niet!’. Tel daarbij het familiale karakter, de toffe collega’s en de open werksfeer en je weet meteen waarom ik met veel plezier aan elke werkdag begin.