Microsoft Word opleidingen

Word kan meer dan u denkt

Wilt u eindelijk weten wat er gebeurt wanneer u in Word op die knopjes klikt waar u nooit eerder op durfde te klikken?

En wilt u tegelijkertijd efficiënter en sneller werken met dit Microsoft-programma?

Super! Maak u dan klaar voor een serieuze portie Word-adrenaline. Want onze Word-opleidingen zijn uw garantie op een heuse tekstverwerkingskick. Met Word kunt u véél meer dan u denkt!

Klik hier voor de beschikbare dataOntdek onze bedrijfsinterne opleiding

Word’en met stijl

In deze opleidingen leert u met stijl en zoals het hoort om met Word te werken. Want dit veelzijdige Microsoft-programma heeft gegarandeerd tal van functionaliteiten die u vandaag (nog) niet gebruikt, maar waarvan u het resultaat met knip-en-plakwerk probeert te bereiken.

U ontdekt hoe u volgens de BestBuro-methode tot Word-documenten komt die u tijd doen besparen, de herkenbaarheid van uw bedrijf verhogen, én uw lezers meer leescomfort bieden.

Ons online leerplatform
Iedereen kan bij ons individueel een (open) opleiding volgen. Zo ontdekt u in uw eigen tempo de geheimen van de Office-programma’s. Een BestBuro-docent staat daarbij klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Deze opleidingen kosten 199 euro exclusief btw en komen in aanmerking voor subsidie via de kmo-portefeuille en andere subsidiemaatregelen.

Open opleidingen Word op twee niveaus

Om zonder frustratie uw kennis van Word te vergroten en zeker te zijn van een optimaal leerrendement, bieden wij u opleidingen Word op twee niveaus aan:

Let op! U moet eerst de opleiding voor dagelijks gebruik volgen vóór u kunt deelnemen aan de opleiding voor professioneel gebruik.

Deze open opleidingen Word zijn ideaal voor iedereen die de mogelijkheden van Word wil ontdekken en via de BestBuro-methode doeltreffender met dit softwareprogramma wil werken.

Meer informatie over deze opleiding?

Neem contact op 

 
Komende opleidingen

Word - dagelijks gebruik

 07-12-2020 09:00 - 16:00 Meer info » Inschrijven »
Wanneer: Van 09u00 tot 16u00 op 07-12-2020
Locatie: Geel
Adres: Officenter, Kleinhoefstraat 5 (Geel)
Voor: Bedrijfsleiders en Medewerkers
Prijs: € 405,00