Microsoft Outlook opleidingen

Doelgericht werken in Outlook = veel tijd besparen

BestBuro is on a mission. Ons doel? Jou – en je collega’s – meer werkplezier en tijd schenken. En dat door je doelgericht en efficiënt te leren werken in Outlook.

Want geef toe, je hebt weleens het gevoel dat je Outlook niet op de beste manier gebruikt. Of reikt jouw lijst van ontvangen e-mails nooit tot aan de onderkant van je scherm (en verder)? Of werk jij nooit met vlaggetjes? Of heb jij niet ook al eens een gelezen e-mail op ‘ongelezen’ gezet, omdat je bang was dat je hem anders uit het oog zou verliezen?

Klinkt allemaal heel herkenbaar, toch? Het goede nieuws is dat je dankzij de opleidingen 'Orde in Outlook', 'Outlook volgens de BestBuro-methode' en ‘Doelgericht werken in Outlook’ leert hoe je Outlook gebruikt zoals het moet!

Outlook volgens de BestBuro-methode

Twee fasen
De meeste softwareopleidingen, zo ook onze opleiding 'Orde in Outlook' nemen een hele dag in beslag. En dat is niet altijd evident. Want zo lang ben jij moeilijk misbaar op kantoor. Of je moet de volgende dag heel veel achterstand wegwerken. Daarom biedt BestBuro je ook een opleiding in twee fasen. Je volgt eerst een halve dag training over de BestBuro-methode en kiest vervolgens met 'Agenda', 'Taken' en 'Contactpersonen' uit drie vervolgmakingssessies van telkens twee uur. Handig, praktisch en efficiënt!

Nieuwe start
Heb je de eerste fase afgewerkt en wil je met een inbox die voldoet aan de BestBuro-criteria de tweede fase aanvatten? Of wil je na de tweede fase een nieuwe digitale start maken en alles wat je geleerd hebt toepassen op een netjes opgeruimde inbox? Dan staat ons clean out-team voor je klaar. Zij helpen jou om orde te brengen in je mailbox.

Wil je ook doelgerichter werken met Outlook? Schrijf je dan in voor deze opleiding.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.