Microsoft Office: BestBuro Serveert!

Smaakvol bier, lekkere hapjes en praktische tips en tricks voor Office. Wat heb je nog meer nodig voor een sfeervolle namiddag?!

Kom op 13 september 2018 naar BestBuro Serveert, een inspirerend netwerkevent met een verrassende educatieve én culinaire toets! Je krijgt talrijke tips om efficiënter en zonder kater te werken met je Office-programma’s. Een leuke gelegenheid om nieuwe professionele contacten te leggen terwijl je proeft van verschillende Duvel Moortgat-bieren en bijpassende hapjes.

Kortom: een boeiende namiddag voor professionals die graag het aangename aan het nuttige koppelen.

Een rondje Office

BestBuro trakteert je op enkele kratten tips en tricks om sneller en efficiënter te werken met je Office-softwareprogramma’s. We openen een fles Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote en Windows. Je krijgt een boekje met alle tips mee om later nog eens lekker na te genieten!

Bier en hapjes

Tijdens het rondje Office verwennen we je zintuigen met vier lekkere bieren van brouwerij Duvel Moortgat die mannen én vrouwen bekoren, aangevuld met een aantal verfijnde hapjes.

Praktisch

Wanneer?          Donderdag 13 september 2018 van 13 tot 17 uur
Waar?                 BergHOFF Belgium, De Weven 3, 3583 Paal-Beringen

Het aantal plaatsen is beperkt. Daarom kunnen per bedrijf maximaal twee personen inschrijven.

Dit unieke netwerkevent kost 50 euro incl. BTW. Precies het bedrag van de opleidingscheque die je krijgt als je komt.Data
 Donderdag 13 september 2018 13:00 - 17:00 Inschrijven »
Wanneer: Van 13u00 tot 17u00 op 13-09-2018
Adres: De Weven 3, 3583 Paal-Beringen, BergHOFF Belgium (Limburg)
Voor: Bedrijfsleiders
Prijs: € 50,00