Microsoft Office: BestBuro Serveert!

Een verrassend aperitief, vier smaakvolle bieren, lekkere gerechtjes, praktische tips en tricks voor Outlook en OneNote, én veel nieuwe contacten. Dat was het recept van de tweede editie van BestBuro Serveert!

Dit originele netwerkevent ging door op 13 september 2018 bij BergHOFF Belgium in Paal. Het was de perfecte manier om nieuwe bieren en bijpassende gerechtjes te ontdekken, Outlook en OneNote écht te leren kennen, en tegelijkertijd interessante professionele contacten te leggen.

Een efficiëntere werking

BestBuro Serveert! is meer dan zomaar een netwerkevent. Want men kreeg niet alleen de kans om in een ongedwongen sfeer interessante professionele contacten te leggen, maar ontdekte ook hoe men digitale uniformiteit creëert in het bedrijf met de Microsoft Officeprogramma's

Het nuttige aan het aangename

En de culinaire toets? Die bestaat uit een biertasting en bijpassende hapjes. Terwijl men Outlook en OneNote beter leerde kennen en handige tips aangereikt kreeg, genoot men van vier heerlijke bieren en bijpassende gerechtjes. Zo werd BestBuro Serveert! een boeiende namiddag voor professionals die graag het nuttige aan het aangename koppelen.

De foto's van ons event kan u hier vinden.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de volgende editie? Laat het ons gerust weten.