Softwaretraining voor ondernemers en bedrijfsleiders

Office Bootcamp: zonder kopzorgen werken met Office

Is de volgende situatie denkbaar binnen je dagelijkse bedrijfsvoering?

Je moet dringend een klant bellen over een factuur. Je wilt de factuur opzoeken maar dan blijkt dat je als bedrijfsleider geen toegang hebt tot het systeem. Vreemd, maar … geen probleem. Je belt de klant wel even zonder een kopie van de factuur. Je weet toch waarover het gaat. Tot blijkt dat ook het telefoonnummer in je systeem niet correct is.
Frustrerend? Dat spreekt voor zich …

Bespaar jezelf dit soort kopzorgen en neem deel aan ons Office-bootcamp voor ondernemers en bedrijfsleiders. Ontdek hoe jij je softwarekennis vergroot en zo je bedrijf beter en met minder stress kunt leiden. Onze gecertificeerde trainers bieden je een praktijkgerichte opleiding aan die volledig is afgestemd op je behoeften. Zo ben je zeker van een maximaal rendement. Met een minimale tijdsinvestering natuurlijk. Want je tijd is geld waard.

Voor wie?

Voor alle ondernemers en/of bedrijfsleiders die efficiënter, sneller en overzichtelijker met hun softwaretoepassingen willen werken.

Programma?

Programma bij een incompanytraining

Je bepaalt zelf de inhoud en de duur van je Office-bootcamp. Tijdens een intakegesprek bepalen we hoe we je interactieve training invullen, zodat die optimaal rekening houdt met je verwachtingen en specifieke noden. De locatie en het tijdstip van je training leggen we vast in onderling overleg.

Programma in het open aanbod

Je volgt een vijfdaagse softwareopleiding waarin de vijf Microsoft-programma’s (Outlook, OneNote, Word, Excel en PowerPoint) aan bod komen, samen met hun integratie- en combinatiemogelijkheden met andere programma’s. Het Office-bootcamp vindt plaats in de kantoren van BestBuro in Lummen. Je hoeft niets mee te brengen naar je softwareopleiding, want wij hebben lesmateriaal en een laptop voor elke deelnemer. 's Middags voorzien we een lunch.

Extra voordeel: je kunt tot één maand na de opleiding je softwarevragen voorleggen aan je trainer. Voor deze opleiding kun je de kmo-portefeuille gebruiken. Ze is door BIBF erkend.

Kies ook voor een stressbestendige bedrijfsvoering. Neem contact op voor meer informatie over het Office-bootcamp van BestBuro en haal de softwarekennis opnieuw in huis.