Opleiding Office voor interne medewerkers

Office Bootcamp: zorgeloos je softwareprogramma’s gebruiken

Herken jij je als medewerker van een binnendienst in deze situaties?

  • Je geeft soms twee keer identiek dezelfde gegevens in, omdat je niet weet op welke manier je Microsoft-programma’s kunt laten samenwerken.
  • Je verliest tijd met boekhoudkundige problemen, omdat jij je software niet door en door kent.
  • Je krijgt stress van de lawine aan foutmeldingen wanneer je via Outlook een mailing verstuurt op basis van een Excel-sheet.

Herkenbaar? Dan is het hoog tijd om je in te schrijven voor een Office-bootcamp van BestBuro. Je leert er het volledige potentieel van je softwareprogramma’s benutten. Onze gecertificeerde trainers bieden je een praktische opleiding in een kleine groep. Zo geniet je met een minimale tijdsinvestering van een maximaal rendement.

Voor wie?

Voor alle interne medewerkers van bedrijven die efficiënter, sneller en overzichtelijker met hun softwaretoepassingen willen werken.

Programma?

Programma bij een incompanytraining

We bespreken de inhoud en de duur van je Office-bootcamp tijdens een intakegesprek. Zo krijg je gegarandeerd een interactieve opleiding die optimaal rekening houdt met je verwachtingen en specifieke noden. De locatie en het tijdstip van je opleiding bepalen we in onderling overleg.

Programma in het open aanbod

Je volgt een vijfdaagse opleiding waarin de vijf Microsoft-programma’s (Outlook, OneNote, Word, Excel en PowerPoint) aan bod komen, samen met hun integratie- en combinatiemogelijkheden met andere programma’s. Het Office-bootcamp vindt plaats in de kantoren van BestBuro in Lummen. Je hoeft niets mee te brengen naar je opleiding, want wij hebben lesmateriaal en een laptop voor elke deelnemer. 's Middags voorzien we een lunch.

Extra voordeel: je kunt tot één maand na de opleiding je softwarevragen voorleggen aan je trainer.

Voor deze opleiding kun je de kmo-portefeuille gebruiken. Ze is door BIBF erkend.

Kies ook voor een zorgeloos en efficiënt gebruik van je Office-software. Neem contact op voor meer informatie over het Office-bootcamp voor interne medewerkers.