Office BOOTCAMP voor externe medewerkers

Office Bootcamp: software optimaal gebruiken, waar je ook bent

Ben je vaak onderweg en wil jij je e-mails op je smartphone of tablet beheren zonder je structuur in Outlook door elkaar te halen? Hebben anderen toegang tot je agenda en wil je alle informatie en afspraken synchroniseren? Of wil je leren hoe je gemakkelijk vergaderafspraken met anderen deelt? Volg een Office-bootcamp voor externe medewerkers en ontdek hoe je zonder click- en touchstress je dienstverlening naar je klanten én je collega’s vergroot.

De gecertificeerde trainers van BestBuro bieden je een praktische opleiding in een kleine groep. Zo geniet je met een minimale tijdsinvestering van een maximaal rendement. Kies uit een incompanytraining op maat of een bootcamp uit het open aanbod.

Voor wie?

Voor alle externe medewerkers van bedrijven die efficiënter, sneller en overzichtelijker met hun softwaretoepassingen willen werken.

Programma?

Programma bij een incompanytraining

We bespreken de inhoud en de duur van je Office-bootcamp tijdens een intakegesprek. Zo krijg je gegarandeerd een interactieve training die optimaal rekening houdt met je verwachtingen en specifieke noden. De locatie en het tijdstip van je training bepalen we in onderling overleg.

Programma in het open aanbod

Je volgt een vijfdaagse opleiding waarin de vijf Microsoft-programma’s (Outlook, OneNote, Word, Excel en PowerPoint) aan bod komen, samen met hun integratie- en combinatiemogelijkheden met andere programma’s. Het Office-bootcamp vindt plaats in de kantoren van BestBuro in Lummen. Je hoeft niets mee te brengen naar je opleiding, want wij hebben lesmateriaal en een laptop voor elke deelnemer. 's Middags voorzien we een lunch.

Extra voordeel: je kunt tot één maand na de opleiding je softwarevragen voorleggen aan je trainer.

Voor deze opleiding kun je de kmo-portefeuille gebruiken. Ze is door BIBF erkend.

Gebruik je Office-software zonder click- en touchstress. Neem contact op met BestBuro voor meer informatie over Office-bootcamps voor externe medewerkers.