Bedrijfsinterne opleiding microsoft 365

Altijd en van overal toegang tot uw bestanden.
Gemakkelijk uw documenten bewerken waar u ook bent.
Bestanden die altijd up-to-date zijn.
Moeiteloos documenten delen en presenteren.
Een efficiënte digitale werking dankzij de integratie van Office, Exchange, OneDrive, Skype for Business, SharePoint en Microsoft
365-apps in uw bedrijf.

Microsoft 365 is een meerwaarde voor elk bedrijf. Op voorwaarde dat u de mogelijkheden van deze cloudtoepassing benut op maat van uw organisatie. En laat dat nu precies het resultaat zijn van een BestBuro-opleiding Microsoft 365 in uw bedrijf.

Optimaal leerrendement

Een intakegesprek vormt de basis van uw bedrijfsinterne opleiding Microsoft 365. We passen de opleiding helemaal aan uw behoeften en wensen aan. Om een optimaal leerrendement te garanderen, organiseren we de opleiding in kleine groepjes. Zo kunnen onze gecertificeerde trainers elke deelnemer genoeg aandacht geven en alle vragen beantwoorden. Hebt u een cloudpolicy? Dan integreren wij die in uw opleiding.

Hebt u nog geen policy, maar wilt u er eentje laten maken? Ontdek dan de mogelijkheden om uw policy te laten creëren door BestBuro.

Ook begeleiding na de opleiding

Kiest u voor onze bedrijfsinterne opleiding Microsoft 365? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de apparatuur. Wij brengen voor elke deelnemer een laptop mee naar de opleiding. En dankzij onze e-mailcoaching kan elke deelnemer ook na de opleiding rekenen op ondersteuning van de trainer.

Wilt u een proefles bijwonen? Vraag er dan gerust een aan tijdens ons kennismakingsgesprek.

Hebt u interesse in een bedrijfsinterne opleiding Microsoft 365? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.