IT-trainingen incompany: méér tijd, minder digistress

Je secretaresse worstelt met Outlook. Je verkoper verliest tijd met klantengegevens te importeren in Excel. Je wil sneller gegevens in grafieken leren omzetten. Kortom: zijn er meerdere mensen met verschillende functies in je bedrijf die sneller en efficiënter met hun softwaretoepassingen moeten leren werken? Dan bieden de algemene opleidingen van BestBuro dé oplossing. 

Tijdens een intakegesprek analyseren we de profielen en de noden van de deelnemers. Onze Microsoft-gecertificeerde trainers werken op basis van die informatie een praktische en interactieve IT-training op maat uit die de belangrijkste softwarebehoeften van jou en je medewerkers vervult. Het resultaat? Je verbetert doelgericht de algemene softwarekennis binnen je bedrijf. 
 

Voor wie?

Voor alle zaakvoerders en medewerkers van bedrijven die efficiënter, sneller en overzichtelijker met hun softwaretoepassingen willen werken. 
 

Programma?

Op basis van een intakegesprek bepalen we samen de inhoud van je IT-training. Zo ben je zeker dat je een interactieve training krijgt die optimaal rekening houdt met de softwarebehoeften binnen je bedrijf. 

Extra voordeel: je kunt tot één maand na de opleiding je softwarevragen voorleggen aan je trainer. 
 

Praktisch

BestBuro organiseert de opleiding in je bedrijf of in onze kantoren. Je kunt gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Onze opleidingen zijn door BIBF erkend. 

Verhoog met een betere softwarekennis de efficiëntie in je bedrijf. Neem contact op met BestBuro voor meer informatie