BEDRIJFSINTERNE SOFTWAREOPLEIDINGEN: JE GARANTIE OP EEN DIGITAAL STERK VERHAAL

Kun je nog bijbenen in de voortdurende digitale revolutie? Vraag jij je wel eens af hoe je de softwarekennis binnen je bedrijf up-to-date blijft houden? Of hoe je de digitale werking van je bedrijf optimaliseert? Schrijf dan samen met BestBuro een digitaal sterk verhaal voor je onderneming. Volg een van onze gespecialiseerde bedrijfsinterne softwareopleidingen en neem afscheid van je digistress.

Op zoek naar de beste oplossing voor je bedrijf

BestBuro organiseert bedrijfsinterne softwareopleidingen die aangepast zijn aan de specifieke noden van je bedrijf. Heb je een digitale zorg? Dan zoeken wij samen met jou naar de beste oplossing. In kleine groepjes leren onze gecertificeerde trainers jou en je medewerkers om efficiënt met je softwaretoepassingen te werken. Zo ben je zeker dat je een interactieve, praktijkgerichte training krijgt op maat van je bedrijf en medewerkers.

Flexibel en praktisch

Al onze softwareopleidingen zijn flexibel in te plannen. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over apparatuur: wij hebben voor jou en je medewerkers laptops ter beschikking die uitgerust zijn met dezelfde softwareversie als de pc’s in je bedrijf. Bovendien kan iedere deelnemer na de opleiding rekenen op e-mailcoaching door de trainer. Zo koppelen we de theorie optimaal aan de praktijk. Kortom: BestBuro garandeert de perfecte match tussen jou, je medewerkers en je softwaretoepassingen.

Wil je een proefles bijwonen? Vraag er dan gerust een aan tijdens ons kennismakingsgesprek.

Je kiest uit deze bedrijfsinterne softwareopleidingen: