À LA CARTE: softwareopleiding op maat

Stel je eigen IT-menu samen en geniet, in een groep die je zelf samenstelt, van een praktische en efficiënte softwareopleiding op maat.

Krijg je wel eens een knoop in je maag, wanneer je met je softwaretoepassingen aan de slag moet? Heb je nood aan een softwareopleiding, maar bevat het traditionele aanbod van opleidingsbureaus te veel ingrediënten die je niet lust? En ken je collega-ondernemers die ook graag hun IT-honger willen stillen met een opleiding op maat? Organiseer dan een softwaretraining à la carte! BestBuro geeft je de mogelijkheid om zelf je trainingsmenu samen te stellen. En je mag gasten uitnodigen om samen met jou van een heerlijke IT-feestdis te genieten.

EEN EENVOUDIG RECEPT

  1. Stel je menu samen en selecteer het IT-onderwerp waarover je training wilt krijgen. Je kiest uit de ingrediënten Outlook, Excel, OneNote, Word, Powerpoint en Windows, of een combinatie ervan.
  2. Bepaal samen met BestBuro de duur, de datum en het tijdstip voor je training.
  3. Kies de locatie: in jouw bedrijf of in onze kantoren in Lummen.
  4. Nodig je gasten uit om samen met je aan tafel te gaan.
  5. Serveer een heerlijk menu van IT-kennis waarbij de genodigden niet alleen proeven van de expertise van chef-kok BestBuro, maar ook van elkaars IT-ervaringen (peer learning).

EEN BETAALBAAR IT-GERECHT

De softwareopleiding(en) die je organiseert, komen in aanmerking voor subsidie via de kmo-portefeuille. Bovendien kun je het bedrag van de totaalfactuur over je genodigden verdelen, als je dat zo met hen hebt afgesproken. Wij bezorgen elke deelnemer dan een factuur voor zijn aandeel in de kosten. Kortom: iedereen geniet voor een prijsje van een absoluut IT-topgerecht!

Extraatje: als afzakkertje ontvang je als gastvrouw of gastheer van de softwaretraining op maat een mooi voordeel of geschenk van BestBuro.

Meer informatie over deze unieke formule? Neem dan gerust contact met ons op.