Vlotter werken met Excel

Bent u vertrouwd met Excel, maar voelt u dat u meer uit dit programma kunt halen?
Werkt u al behoorlijk vlot met functies en tabellen, maar zijn die soms toch nog een bron van ergernis? 
Zijn er nog Excel-functionaliteiten die voor u onbekend terrein zijn?

Kortom: wilt u nog efficiënter werken met Excel?  

Kies dan voor een Opleiding Excel van BestBuro. Want dat is uw garantie op een betere Excel-kennis en dus meer werkcomfort en tijdwinst én minder digistress.

Vlotter werken met Excel: de BestBuro-methode

Als ervaren Excel-specialisten hebben we onze eigen methode ontwikkeld om efficiënt met dit veelzijdige programma te werken. En die leren wij u graag aan in kleine groepjes. Zo heeft uw trainer voldoende tijd om in te gaan op uw vragen, en is uw optimale leerrendement verzekerd.  

U kunt efficiënter leren werken met Excel met een opleiding in open aanbod of op maat van uw bedrijf.  

Efficiënter werken met Excel: open aanbod

Onze opleiding in open aanbod bestaat uit twee delen.

  • In het eerste deel, Excel voor dagelijks gebruik, leert u een Excel-tabel opbouwen volgens de BestBuro-methode, en zoomen we in op werken met formules, functies, draaitabellen en grafieken.
  • In het tweede deel, Excel voor professioneel gebruik, diepen we de kennis die u opdeed in het eerste deel verder uit. U vergroot dus stapsgewijs en met veel aandacht voor uw persoonlijke behoeften uw kennis van Excel.  

Efficiënter werken met Excel: in-company

Kiest u voor een bedrijfsinterne opleiding om efficiënter te leren werken met Excel? Dan krijgt u honderd procent maatwerk. We organiseren een intakegesprek, brengen uw behoeften en wensen in kaart, en werken op basis van die informatie een opleiding op maat voor u uit.

Hebt u een Excel-policy in uw bedrijf? Dan integreren we die in uw Excel-opleiding. Hebt u nog geen policy? Dan stellen we er graag een voor u op.   

Duurzame verankering

Mogen wij u en uw medewerkers efficiënter leren werken met Excel? Dan zorgen we ervoor dat de kennis duurzaam in uw bedrijf verankerd wordt. We coachen elke deelnemer aan de training na de opleiding verder via e-mail.