Training Office 365: vlot en efficiënt werken in de cloud

Is er in uw bedrijf nog veel ruimte voor verbetering op het vlak van cloudwerken?
Benutten uw medewerkers niet alle mogelijkheden van OneDrive, SharePoint, Exchange en andere Office 365-apps?
En wilt u de digitale werking in uw bedrijf boosten?

Kies dan voor een training Office 365 van BestBuro. Want een goede kennis van Office 365 biedt u heel veel voordelen:

  • bestanden die altijd en van overal toegankelijk zijn
  • documenten die gemakkelijk en van overal te bewerken en te delen zijn
  • informatie die altijd up-to-date is
  • tijdwinst
  • meer efficiëntie
  • minder frustratie en digistress

Kortom, met een training Office 365 verzekert u zich van een optimale digitale werking in uw bedrijf, en meer werkcomfort voor u en uw medewerkers.

Training Office 365: mogelijkheden kennen en benutten

Office 365 is een veelzijdige toepassing die u vlotter, veiliger en comfortabeler laat werken in de cloud. Op voorwaarde dat u de vele mogelijkheden kent en correct gebruikt.

Die garantie biedt een training Office 365 u! Want tijdens een praktische en dynamische training ontdekt u het potentieel van Office 365 en de Office 365-apps, en leert u de mogelijkheden optimaal te benutten.

Training Office 365 in open aanbod

Zoals in alle BestBuro-trainingen streven we ook in uw training Office 365 in open aanbod naar een optimaal leerrendement. Daarom houden we de groepen bewust klein. Zo hebt u de kans om al uw vragen te stellen, en vergroten we stap voor stap uw kennis.

Training Office 365 in uw bedrijf

Honderd procent maatwerk. Dat krijgt u wanneer u kiest voor een bedrijfsinterne training Office 365. Een intakegesprek over uw wensen, verwachtingen en behoeften vormt de basis voor uw training die helemaal is aangepast aan de uitdagingen die Office 365 u en uw medewerkers biedt.

Als u dat wenst, werken we voor u met veel plezier een Office 365-policy uit, zodat iedereen in uw bedrijf op dezelfde efficiënte manier met deze toepassing werkt. Als u al een Office 365-policy hebt, dan integreren we die in uw bedrijfsinterne training.

Om de Office 365-kennis goed te verankeren, coacht de trainer u en uw medewerkers na de training verder via e-mail.

Versterk de digitale werking in uw bedrijf met een training Office 365. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.