Opleiding Office 365: zorgeloos en veilig werken in de cloud

Wilt u efficiënter werken in de cloud en zo tijd besparen?
Wilt u zonder digistress veilig en van waar en wanneer u wilt documenten openen, bewerken en delen?
En wilt u de kennis van OneDrive, SharePoint, Exchange en andere Office 365-apps in uw bedrijf vergroten?

Kies dan voor een opleiding Office 365 van BestBuro en ontdek hoe u met deze veelzijdige toepassing zorgeloos, veilig én efficiënt (samen)werkt in de cloud.

Enkele troeven van Office 365 op een rij:

  • U deelt eenvoudig bestanden.
  • Uw documenten zijn altijd en van overal toegankelijk.
  • Informatie gaat niet verloren als uw pc crasht.
  • Uw documenten zijn altijd up-to-date.
  • Office 365-apps vergemakkelijken digitaal samenwerken.

Volgt u een opleiding Office 365 bij BestBuro? Dan komen daar zeker nog twee troeven bij:

  • U wint aan efficiëntie en dus tijd.
  • U ervaart minder frustratie en digistress.

Opleiding Office 365 voor meer werkcomfort

Office 365 is een veelzijdige toepassing die u de garantie biedt op meer digitaal werkcomfort. De enige voorwaarde? U moet de mogelijkheden ook echt benutten. En dat is precies wat u leert tijdens een interactieve en praktijkgerichte opleiding Office 365 van BestBuro in open aanbod of bedrijfsintern.

Opleiding Office 365 in open aanbod

Het belangrijkste aandachtspunt in onze opleidingen? Uw optimale leerrendement. Daarom is het aantal deelnemers aan onze open opleidingen Office 365 beperkt. Zo bent u er zeker van dat de trainer al uw specifieke vragen beantwoordt, en dat uw opleiding tegemoetkomt aan uw Office 365-uitdagingen.

Opleiding Office 365 in uw bedrijf

Wilt u een opleiding Office 365 die helemaal aangepast is aan de behoeften in uw bedrijf? Kies dan voor een bedrijfsinterne opleiding Office 365. We gaan samen met u rond de tafel zitten om de inhoud van de opleiding te bepalen. U bent dus zeker van honderd procent maatwerk.

Als u dat wilt, stellen we voor u ook een Office 365-policy op. Hebt u al zo’n policy in uw bedrijf? Dan integreren we die in uw bedrijfsinterne opleiding.

Om de Office 365-kennis van u en uw medewerkers duurzaam te verankeren, kunt u na de opleiding rekenen op verdere e-mailcoaching van uw trainer.

Schenk uzelf meer digitaal werkcomfort en versterk de digitale werking in uw bedrijf met een opleiding Office 365. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.