OneNote-templates op maat

Een sollicitatiegesprek dat volgens een uitgeschreven leidraad verloopt.
Een salesmeeting waarbij de te beantwoorden vragen en issues op voorhand neergeschreven staan.
Een verslag van een teammeeting dat snel op papier staat.  

Het zijn maar enkele voorbeelden van de mogelijkheden en het comfort van een OneNote-template op maat. Want daarmee bespaart u zichzelf heel wat tijd en digistress!

Een bespreking van uw behoeften

De basis van uw OneNote-template? Een goed gesprek. We zoomen in op uw behoeften en bekijken hoe een OneNote-template op maat u toelaat om efficiënter aantekeningen te maken. U weet dus zeker dat u een OneNote-template krijgt die helemaal is aangepast aan uw bedrijfssituatie en noden, en u veel tijd doet besparen.

Meer herkenbaarheid

Nog een voordeel van een OneNote-template op maat? U verhoogt de herkenbaarheid van uw bedrijf, en creëert uniformiteit in uw onderneming. En dat is een garantie op duidelijkheid en een efficiënte werking.

Meteen rendement!

Staat uw OneNote-template op punt? Dan zorgen we ervoor dat u meteen kunt genieten van de voordelen. Want wij bezorgen u niet zomaar uw template, maar voorzien ook een opleiding voor u en uw medewerkers. Zo gebruikt iedereen vanaf het eerste moment uw OneNote-template op een correcte manier en is uw rendementsverbetering en tijdwinst verzekerd.

Ook voor andere Office-programma’s

BestBuro is ook uw partner voor templates in:

  • Outlook
  • Excel
  • PowerPoint
  • Word
  • Office 365

Wilt u een OneNote-template op maat laten ontwerpen en zo overzichtelijker, gemakkelijker en sneller aantekeningen maken? Neem dan gerust contact met ons op voor bijkomende informatie.