Excel-templates op maat

Is de informatie in uw bedrijf verspreid over meerdere Excel-documenten?
Verliest u veel tijd om de juiste data te vinden?
En gaat een planning maken vaak gepaard met veel frustratie?

Laat BestBuro dan voor u een Excel-template op maat ontwerpen en bespaar uzelf zo veel tijd en digistress.

Uitgebreide analyse als basis van uw Excel-template

Om de ideale Excel-template voor u te ontwikkelen, brengen we eerst uw behoeften en huidige werkwijze in kaart. We bespreken uw verwachtingen, analyseren de huidige situatie en definiëren de nodige acties om tot de gewenste situatie te komen. Met die informatie gaan we aan de slag om een Excel-template op maat voor u te maken.

Meer uniformiteit dankzij Excel-template

Laat u ons een Excel-template ontwikkelen? Dan optimaliseert u niet alleen uw werking, u verhoogt ook uw visibiliteit en herkenbaarheid. Want wij maken uw Excel-template in uw huisstijl, zodat u een uniform document krijgt dat perfect past bij de look-and-feel van uw bedrijf.

Meteen rendement!

Is uw Excel-template klaar? Dan zorgen we ervoor dat u er meteen goed mee aan de slag kunt. U krijgt – eventueel samen met andere medewerkers – een opleiding waarin u uw Excel-template correct leert gebruiken. Zo geniet u vanaf het eerste moment van het rendement van uw template.

Ook voor andere Office-programma’s

BestBuro is ook uw partner voor templates in:

  • Outlook
  • OneNote
  • PowerPoint
  • Word
  • Office 365

Wilt u een Excel-template op maat laten ontwerpen en zo veel tijd en digistress besparen? Neem dan gerust contact met ons op voor bijkomende informatie.