Opleiding Excel: een optimaal leerrendement gegarandeerd

Hebt u Excel nodig binnen uw takenpakket?
Kunt u al overweg met dit veelzijdige programma, maar beseft u dat Excel nog veel geheimen voor u heeft?
En wilt u die geheimen ontrafelen om zo nog sneller en efficiënter te werken met formules, functies, tabellen en (draai)grafieken?

Kies dan voor een Opleiding Excel van BestBuro. U ontdekt de BestBuro-methode en schenkt uzelf:

  • meer werkcomfort
  • tijdwinst
  • minder digistress

Opleiding Excel: beperkt aantal deelnemers, optimaal leerrendement

Om het maximum uit uw opleiding Excel te halen, is het belangrijk dat uw trainer u voldoende persoonlijke aandacht kan geven. Daarom houden wij het aantal deelnemers aan onze trainingen bewust beperkt. Zo is uw optimale leerrendement verzekerd.

Wij organiseren opleidingen Excel in open aanbod of op maat van uw bedrijf.

Opleiding Excel: open aanbod

Excelleren in Excel. Dat is het resultaat van uw opleiding Excel in open aanbod. Dankzij de twee onderdelen van deze opleiding vergroot u stapsgewijs uw vaardigheden in Excel. In het tweede deel, Excel voor professioneel gebruik, verdiept u de kennis die u opdeed tijdens het eerste deel, Excel voor dagelijks gebruik. Zo weet u zeker dat u geen stappen overslaat in het leerproces, en u vlot volgens de BestBuro-methode werkt in Excel.

Opleiding Excel: in-company

Honderd procent maatwerk. Dat krijgt u als u kiest voor een bedrijfsinterne opleiding Excel. Op basis van het intakegesprek – waarbij we uw behoeften en wensen oplijsten en u advies geven – werken we voor u een opleiding op maat uit. Dat betekent ook dat we uw eventuele Excel-policy integreren in de opleiding.

Hebt u nog geen bedrijfspolicy voor Excel? Dan maken wij die graag voor u.   

Extra voordeel

We streven ernaar om de Excel-kennis van u en uw medewerkers stevig in uw onderneming te verankeren. Daarom kan iedereen die deelneemt aan de opleiding na de training rekenen op e-mailcoaching door de trainer.

Vergemakkelijk uw professionele leven met een betere Excel-kennis en kies voor een opleiding Excel van BestBuro. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.