Training Excel met optimaal leerrendement

Gebruikt u dagelijks Excel in uw job?
W
ilt u uw kennis van dit veelzijdige programma verhogen?
E
n wilt u vlot werken met formules, functies, tabellen en (draai)grafieken, en zo van Excel een partner maken die uw professionele leven vergemakkelijkt?

Kies dan voor een training Excel van BestBuro en ontdek hoe u met de BestBuro-methode gaat voor:

  • meer werkcomfort
  • tijdswinst
  • minder digistress

Training Excel: leren in kleine groepen

Uw optimale leerrendement staat centraal in de trainingen Excel van BestBuro. Daarom organiseren wij onze trainingen in kleine groepen en bouwen we uw kennis stapsgewijs op. U kiest voor een incompanytraining of een training in open aanbod.

Training Excel in open aanbod

Samen met andere Excel-gebruikers ontrafelt u tijdens uw training Excel in open aanbod op een praktijkgerichte manier de geheimen van Excel. U volgt eerst de training Excel voor dagelijks gebruik om daarna uw kennis verder te verdiepen in de training Excel voor professioneel gebruik. Die aanpak is uw garantie op een excellente kennis van dit veelzijdige Microsoft Office-softwareprogramma.

Training Excel in uw bedrijf

Met een bedrijfsinterne training Excel van BestBuro verzekert u zich van honderd procent maatwerk. Op basis van een intakegesprek brengen we uw behoeften en verwachtingen in kaart, en werken we een training Excel op maat voor u uit.

Hebt u een Excel-policy? Dan integreren we die naadloos in uw training. Hebt u geen policy? Dan stellen we die graag voor u op.

Om uw Excel-kennis goed te verankeren, coacht uw trainer u na de opleiding verder via e-mail.

Volg een dynamische training Excel bij BestBuro en maak van Excel een partner die uw professionele leven vergemakkelijkt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.