Weg met digistress

Opleiding in de kijker

Microsoft Office 365: Office 365 - dagelijks gebruik

Donderdag 21 februari: Efficiënt en veilig werken in de cloud Altijd en overal toegang tot uw documenten. Gemakkelijk bestanden delen met anderen. Nooit meer kopzorgen over documenten die verloren gaan omdat uw pc crasht. De voordelen van Microsoft Teams ontdekken. Proeven van de meerwaar...

Alle opleidingen »

Tips & tricks

ONENOTE TIP

Wist je dat je van je OneNote-aantekeningen een pdf of Word-doc kan maken? Kies in het lint 'Bestand' voor 'Exporteren' en doe je ding!

Alle Tips & Tricks »


Els Deckers : Coördinator personeelsdienst OCMW Maasmechelen over Softwareopleiding bedrijfsintern

Het OCMW van Maasmechelen engageert zich om voor alle inwoners van Maasmechelen een kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen. Omdat een goede softwarekennis een essentieel onderdeel is van een efficiënte werking, vroeg het OCMW aan BestBuro...

Lees verder »

SOFTWAREOPLEIDINGEN VAN BESTBURO: WEG MET UW CLICK- EN TOUCHSTRESS!

BestBuro vormt de perfecte match tussen u en uw softwaretoepassingen. Ons doel? De softwarekennis in uw bedrijf versterken, zodat u komaf maakt met click- en touchstress en als onderneming moeiteloos meesurft op de golven van de nieuwste softwareontwikkelingen die voor uw bedrijf noodzakelijk zijn.

Onze aanpak? Die is doorgedreven en op maat. We luisteren naar uw verhaal en werken op basis van uw specifieke noden een praktische training uit. Uw garantie op een succesvolle softwareopleiding? Onze betrokkenheid, expertise, flexibiliteit en Microsoft-gecertificeerde trainers!