Weg met digistress

Opleiding in de kijker

Microsoft Office 365: Office 365 - dagelijks gebruik

Maandag 20 mei: Efficiënt en veilig werken in de cloud Altijd en overal toegang tot uw documenten. Gemakkelijk bestanden delen met anderen. Nooit meer kopzorgen over documenten die verloren gaan omdat uw pc crasht. De voordelen van Microsoft Teams ontdekken. Proeven van de meerwaar...

Alle opleidingen »

Tips & tricks

WORD TIP

Snel een schermafbeelding of openstaand venster invoegen in je Word-document? Vergeet de screenshot en copy-paste-aanpak. Kies in het lint 'Invoegen' voor 'Schermafbeelding' en klaar.

Alle Tips & Tricks »


Annick Seys : Eigenaar expertisecentrum Allegre over Digitale analyse in SharePoint-omgeving

Allegre is een coaching- en psychotherapiecentrum met een ruim aanbod aan wetenschappelijk onderbouwde coachingtrajecten en opleidingen. Omdat het aanbod zo groot is, de klanten divers en de medewerkers talrijk, is de bedrijfsorganisatie niet eenvoud...

Lees verder »

SOFTWAREOPLEIDINGEN VAN BESTBURO: WEG MET UW CLICK- EN TOUCHSTRESS!

BestBuro vormt de perfecte match tussen u en uw softwaretoepassingen. Ons doel? De softwarekennis in uw bedrijf versterken, zodat u komaf maakt met click- en touchstress en als onderneming moeiteloos meesurft op de golven van de nieuwste softwareontwikkelingen die voor uw bedrijf noodzakelijk zijn.

Onze aanpak? Die is doorgedreven en op maat. We luisteren naar uw verhaal en werken op basis van uw specifieke noden een praktische opleiding uit. Uw garantie op een succesvolle softwareopleiding? Onze betrokkenheid, expertise, flexibiliteit en Microsoft-gecertificeerde trainers!