Opleiding in de kijker

Microsoft Excel: Excel - dagelijks gebruik

Donderdag 04 juli:

Word baas over uw eigen data Stelt u soms vast dat u de nodige informatie niet uit uw tabellen kunt halen? Ligt uw rekenmachine binnen handbereik als u berekeningen maakt in Excel? Is de term ‘summier’ van toepassing op uw (draai)tabellen en -grafieken? En moe...

Alle opleidingen »

Tips & tricks

Snel een grafiek maken


Een spelletje om ter snelst een grafiek maken van Excel-data? Selecteer je data, gebuik de functietoets F11 en geniet van je 'met twee vingers in de neus'-overwinning.

Meer Tips & Tricks »


Emily Schurmans : Diensthoofd Interne Zaken van de gemeente Kasterlee over Bedrijfsinterne Outlook-opleiding

Alle medewerkers efficiënter met Microsoft Outlook 2016 laten werken. Dat was het doel van de Outlook-opleiding waarvoor de gemeente Kasterlee op zoek ging naar een opleidingspartner. En laat efficiëntie, Outlook en opleiding nu net drie wo...

Lees verder »

SOFTWAREOPLEIDINGEN VAN BESTBURO: WEG MET UW CLICK- EN TOUCHSTRESS!

BestBuro vormt de perfecte match tussen u en uw softwaretoepassingen. Ons doel? De softwarekennis in uw bedrijf versterken, zodat u komaf maakt met click- en touchstress en als onderneming moeiteloos meesurft op de golven van de nieuwste softwareontwikkelingen die voor uw bedrijf noodzakelijk zijn.

Onze aanpak? Die is doorgedreven en op maat. We luisteren naar uw verhaal en werken op basis van uw specifieke noden een praktische opleiding uit. Uw garantie op een succesvolle softwareopleiding? Onze betrokkenheid, expertise, flexibiliteit en Microsoft-gecertificeerde trainers!