De match tussen jou en je softwaretoepassingen

SOFTWAREOPLEIDINGEN VAN BESTBURO: WEG MET JE CLICK- EN TOUCHSTRESS!

BestBuro vormt de perfecte match tussen jou en je softwaretoepassingen. Ons doel? De softwarekennis in je bedrijf versterken, zodat je komaf maakt met click- en touchstress en als onderneming moeiteloos meesurft op de golven van de nieuwste softwareontwikkelingen die voor je bedrijf noodzakelijk zijn.

Onze aanpak? Die is doorgedreven en op maat. We luisteren naar je verhaal en werken op basis van je specifieke noden een praktische training uit. Je garantie op een succesvolle softwareopleiding? Onze betrokkenheid, expertise, flexibiliteit en Microsoft-gecertificeerde trainers!

Bart Vanderschot : Productspecialist & calculaties van Heyer Benelux

Inhouse softwaretrainingen Excel

Heyer Benelux nv is een bedrijf dat actief is in consultancy, verkoop, integratie, installatie, coördinatie, training en technische ondersteuning van: medische gassen, pendels en bedbalken, operatielampen, toebehoren en meubilair, onderdelen en ...

Leer verder »

Heyer Benelux nv is een bedrijf dat actief is in consultancy, verkoop, integratie, installatie, coördinatie, training en technische ondersteuning van: medische gassen, pendels en bedbalken, operatielampen, toebehoren en meubilair, onderdelen en service. Om de softwarekennis van zijn personeel een boost te geven koos dit bedrijf voor enkele inhouse softwaretrainingen van BestBuro.

Een van de cursisten, Bart Vanderschot, werkzaam als Product Specialist & Calculations, volgde samen met een aantal collega’s drie Excel-gerelateerde opleidingen.

Bart: “Als Product Specialist & Calculations werk ik veel met cijfers. Ik maak allerhande berekeningen, maak offertes, volg projecten op en ondersteun het sales team. Hiervoor gebruik ik voornamelijk Excel, Excel was dus niet vreemd voor mij. Dankzij de training kan ik de formules van Excel nog beter toepassen op de behoeften van mijn werk. Alleen al door de tips en tricks van BestBuro toe te passen, bespaar ik heel wat tijd.”

Projectgericht

“De aanpak van BestBuro is anders dan bij andere opleidingen. Bij de start van de opleiding vroeg Jente ons wat we van de opleiding verwachtten en ging hij na of er specifieke vragen waren. Hierdoor kregen we een opleiding op maat, naar onze eigen behoeftes. Ook de projectgerichte aanpak stond mij aan. Naast de standaard oefeningen van BestBuro, maakten we ook oefeningen gericht op onze business.”

Tips en handigheden

“Alle opleidingen bevatten interessante tips en handigheden. Op een vlotte manier loodste Jente ons door de cursus waar 'het opmaken van tabellen', ‘het creëren van draaitabellen en grafieken’ en ‘het gebruik van formules en functies’ aan bod kwamen. Echt interessant voor onze business! Of ik gebruik maak van de toepassingen? Zeker, ik ben direct aan de slag gegaan met de vaardigheden die ik opgedaan heb in de opleiding. Zo heb ik nieuwe bestanden gecreëerd met draaitabellen en grafieken voor de opvolging van verschillende projecten. Ja, ik wil BestBuro aan iedereen aanraden!”

Wil jij net zoals de mensen van Heyer Benelux kunnen spelen met draaitabellen? Neem dan zeker contact op met BestBuro voor jouw inhouse softwaretraining.

Sluiten

Tips & tricks: EXCEL TIP

Een spelletje om ter snelst een grafiek maken van Excel-data?
Selecteer je data, gebuik de functietoets F11 en geniet van je 'met twee vingers in de neus'-overwinning.