De match tussen jou en je softwaretoepassingen

SOFTWAREOPLEIDINGEN VAN BESTBURO: WEG MET JE CLICK- EN TOUCHSTRESS!

BestBuro vormt de perfecte match tussen jou en je softwaretoepassingen. Ons doel? De softwarekennis in je bedrijf versterken, zodat je komaf maakt met click- en touchstress en als onderneming moeiteloos meesurft op de golven van de nieuwste softwareontwikkelingen die voor je bedrijf noodzakelijk zijn.

Onze aanpak? Die is doorgedreven en op maat. We luisteren naar je verhaal en werken op basis van je specifieke noden een praktische training uit. Je garantie op een succesvolle softwareopleiding? Onze betrokkenheid, expertise, flexibiliteit en Microsoft-gecertificeerde trainers!

Geert Houtmeyers : Zaakvoerder Architectenbureau Houtmeyers

Softwarecursussen voor alle medewerkers

De Lummense architect Geert Houtmeyers realiseert samen met zijn vier medewerkers renovatieprojecten voor particulieren. Het architectenbureau voert ook opdrachten voor lokale overheidsbesturen uit en doet aan projectontwikkeling. Het team focust ste...

Leer verder »

De Lummense architect Geert Houtmeyers realiseert samen met zijn vier medewerkers renovatieprojecten voor particulieren. Het architectenbureau voert ook opdrachten voor lokale overheidsbesturen uit en doet aan projectontwikkeling. Het team focust sterk op energiebewuste ingrepen en realisaties. Efficiënt werken is op kantoor de norm. Geert Houtmeyers: “Ons hele team draait op de Office-aanpak van BestBuro. Zo doseren wij onze persoonlijke energie en werken we superefficiënt.”

Administratie op orde

Geert: “Enkele jaren geleden volgden we onze eerste Office-opleiding bij BestBuro. We merkten meteen dat we met z’n allen veel efficiënter werkten, zowel individueel als samen. Na de eerste bedrijfsinterne opleiding volgden we daarom ook andere Office-opleidingen, intern én via het reguliere open opleidingsaanbod. Elke Stultjens van BestBuro leerde ons werken met de verschillende programma’s, maar bracht ook orde in onze administratie.”

Methodiek BestBuro bespaart tijd

Elke voerde een digitale analyse uit bij het architectenbureau. Samen met Geert stelde ze een praktisch draaiboek op. Geert en zijn team zijn overtuigd van de aanpak van BestBuro. Geert: “De manier van lesgeven is praktisch en to the point. De specifieke BestBuro-methodiek is de kers op de taart. Elke leerde ons onder meer hoe en waar we het best documenten opslaan, waardoor we nu een duidelijke structuur hebben. Elke begeleidde ook onze transitie naar een cloudomgeving. Top!”

Meer weten over de softwarecursussen van BestBuro? Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Sluiten

Tips & tricks: OUTLOOK TIP

Een e-mail met één druk op de knop beantwoorden met een vergaderverzoek?
No sweat.
Kies de optie 'Vergadering' in de rubriek 'Reageren' van het lint 'Start'.