Weg met digistress

Opleiding in de kijker

Microsoft OneNote: OneNote - dagelijks en professioneel gebruik

Maandag 01 april: Is de kast in uw kantoor een chaotische verzameling van vergaderverslagen en klantennotities? Liggen er overal documenten en briefjes met losse aantekeningen op uw bureau? En verliest u soms veel tijd omdat u uw aantekeningen niet meteen terugvindt? Dan is het tijd om digi...

Alle opleidingen »

Tips & tricks

ONENOTE TIP

Rekenen in OneNote? No problem! Typ je berekening, druk op het =-teken gevolgd door enter en het resultaat van je rekenwerk verschijnt.

Alle Tips & Tricks »


MICHÈLE MILKERS : HRM provincie Limburg over Opleiding MS Project en Excel

De provincie Limburg investeert voortdurend in de ontwikkeling van de vaardigheden en kennis van haar medewerkers. Allemaal met het oog op een optimale dienstverlening naar de Limburgse bevolking. Toen het provinciebestuur bijvoorbeeld besloot om het...

Lees verder »

SOFTWAREOPLEIDINGEN VAN BESTBURO: WEG MET UW CLICK- EN TOUCHSTRESS!

BestBuro vormt de perfecte match tussen u en uw softwaretoepassingen. Ons doel? De softwarekennis in uw bedrijf versterken, zodat u komaf maakt met click- en touchstress en als onderneming moeiteloos meesurft op de golven van de nieuwste softwareontwikkelingen die voor uw bedrijf noodzakelijk zijn.

Onze aanpak? Die is doorgedreven en op maat. We luisteren naar uw verhaal en werken op basis van uw specifieke noden een praktische opleiding uit. Uw garantie op een succesvolle softwareopleiding? Onze betrokkenheid, expertise, flexibiliteit en Microsoft-gecertificeerde trainers!